Grastapijt Green Nop 400cm breed

  • €8,00 /m2

Kunstgras eigenschappen
Poolmateriaal
Polypropylene
Totaal gewicht
1.050 gr/m²
Backing
Latex met noppen
Poolhoogte
7 mm
Toepassingen
Terras, Balkon
Breedte
400 cm

Grastapijt Green Nop 400cm breed

Dit kwalitatief hoogwaardige Green nop grastapijt bestaat uit Polypropylene. Dit materiaal is op vele manieren sterker dan plastic, en is daarnaast zeer duurzaam, wat betekent dat het gras lang mee gaat. Het grastapijt is uitermate geschikt als terras- of balkonbedekking, en geeft uw omgeving een nette uitstraling. De poolhoogte is ongeveer 7mm hoog, wat gelijk staat aan een vers gemaaid stuk gras. Omdat het gras als backing een latex met noppen heeft, kan het eenvoudig op elke plek neergelegd worden zonder dat het af doet voor de kwaliteit van de ondergrond.  De breedte van het gras is 400cm. Het kunstgras kan op maat gesneden worden.

Het kunstgras is gemakkelijk zelf te leggen, juist door de nopstructuur. Om het geheel mooi af te werken kunt u opsluitbanden gebruiken, zodat het kunstgras niet verschuift nadat het gelegd is. Voor extra stabiliteit en een betere drukverdeling kunt u er een stabiliteitsdoek onder leggen. Tegen het opwaaien is het gebruik van kunstgrashaken een oplossing: ga hierbij uit van ongeveer één per meter. Let er bovendien op dat de banen kunstgras met de vleug in dezelfde richting worden gelegd om een kleurverschil tegen te gaan.

Het gebruikersdoel van dit kunstgras is een strak ogende grasmat, indien u op zoek bent naar een zachte mat om uw kinderen spelenderwijs te laten leren adviseren wij u om een dikkere zachtere en hoogpolige kunstgrasmat aan te schaffen, zoals onze Hyde Park of Panama. Deze kunstgrassen zijn duurder, maar deze variatie in prijs zit in het verschil van aantal vezels per m2, de kwaliteit hiervan, en de hoogte van de pool.

De voordelen van het kunstgras zijn onder andere dat u het niet hoeft te maaien, onkruid wieden is verleden tijd, en uw tuin is groen in elk seizoen: zelfs in tijden van extreme droogte. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • €8,00 /m2

Op maat gesneden

Gratis bezorgd!

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd
cm x 400 cm breed
  • Oppervlakte
  • Totaalprijs

Uw selectie

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd