Kunstgras Green Park 200cm breed

  • €12,00 /m2

Kunstgras eigenschappen
Waterdoorlaatbaarheid
60 liter per minuut per m²
Poolgewicht
405 gr/m²
Poolmateriaal
PE mono / PP gekruld
Totaal gewicht
1.272 gr/m²
Backing
Latex
Poolhoogte
15 mm
Kleur
Mix van licht en donker groen + groen / jute rootzone
Toepassingen
Tuin, Landscape, Terras
Breedte
200 cm
Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Kunstgras Green Park 200cm breed

Het Green Park kunstgras, bestaande uit een mix van een lichte en donkergroene kleur in combinatie met een groen-jute rootzone,

is uitermate geschikt voor het bekleden van uw tuin, landscape of terras. Met een poolhoogte van 15mm voelt het gras fijn aan, en geeft uw omgeving een nette uitstraling. Daarnaast is het zeer geschikt voor zowel kinderen als dieren. Het gras is bovendien zeer duurzaam opgebouwd, waardoor het enkele jaren mee kan gaan, met een garantie van maar liefst zeven jaar. Het doet niet af voor de kwaliteit van de grond eronder, met een waterdoorlaatbaarheid van 60 liter per minuut per m2, wat betekent dat de ondergrond na het weghalen van het kunstgras nog steeds voldoende voedingsstoffen bevat voor het onderhouden van geplant groen.

Door de waterdoorlating heeft u geen last van een zompig gras, en droogt het snel. Zo kunt u vrijwel direct weer droog van uw tuin genieten! Het poolmateriaal is PE mono / PP gekruld, en kwalitatief wat beter dan de Green Nop kunstgrassen. Omdat het kunstgras UV-afstotend is, hoeft u zich geen zorgen te maken over enige kleurverandering. De breedte van het kunstgras is 200cm, en door de veerkrachtigheid veert het gras direct weer terug nadat het tijdelijk in is gedrukt.

Het kunstgras is gemakkelijk zelf te leggen. Om het geheel mooi af te werken kunt u opsluitbanden gebruiken, zodat het kunstgras niet verschuift nadat het gelegd is. Voor extra stabiliteit en een betere drukverdeling kunt u er een stabiliteitsdoek onder leggen. Tegen het opwaaien is het gebruik van kunstgrashaken een oplossing: ga hierbij uit van ongeveer één per meter. Let er bovendien op dat de banen kunstgras met de vleug in dezelfde richting worden gelegd om een kleurverschil tegen te gaan. Het gras kan op maat gesneden worden.

De voordelen van het kunstgras zijn onder andere dat u het niet hoeft te maaien, onkruid wieden is verleden tijd, en uw tuin is groen in elk seizoen: zelfs in tijden van extreme droogte. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • €12,00 /m2

Op maat gesneden

Gratis bezorgd!

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd
cm x 200 cm breed
  • Oppervlakte
  • Totaalprijs

Uw selectie

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd