Kunstgras Hyde Park 400cm breed

  • €19,00 /m2

Kunstgras eigenschappen
Waterdoorlaatbaarheid
60 liter per minuut per m²
Poolgewicht
1.050 gr/m²
Poolmateriaal
PE mono / PP gekruld
Totaal gewicht
2.021 gr/m²
Backing
Latex
Poolhoogte
26 mm
Kleur
Mix van licht en donker groen + groen / jute rootzone
Toepassingen
Tuin, Landscape, Terras
Breedte
400 cm
Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Kunstgras Hyde Park 400cm breed

De Hyde Park variant is afgeleid van het gras dat flaneert in het beroemde park gelegen in de Britse hoofdstad. Bestaande uit een mix van licht- en donkergroen gras in combinatie met een jute rootzone, lijkt het sprekend op de natuurlijke variant, alleen dan zonder het nodige onderhoud! Met een waterdoorlaatbaarheid van 60 liter per minuut per m2 voelt het gras altijd stevig aan, en wordt het niet zompig. Daarnaast blijft de ondergrond verzadigd, en kan er direct weer groen geplant worden na afschaffing van kunstgras.

Het kunstgras is geschikt voor zowel de tuin en landscape, als voor op een terras. Door het kind- en diervriendelijke karakter in combinatie met de poolhoogte van 26mm, is het geschikt om veel op te spelen. Daarnaast is het eco-vriendelijk waardoor uw ecologische voetafdruk klein blijft. Het gebruikte poolmateriaal is PE mono / PP gekruld, en kwalitatief zeer goed. Door de UV-resistente vezel verkleurt het gras niet, en blijft het gras mooi groen.

Het kunstgras is gemakkelijk zelf te leggen. Om het geheel mooi af te werken kunt u opsluitbanden gebruiken, zodat het kunstgras niet verschuift nadat het gelegd is. Voor extra stabiliteit en een betere drukverdeling kunt u er een stabiliteitsdoek onder leggen. Tegen het opwaaien is het gebruik van kunstgrashaken een oplossing: ga hierbij uit van ongeveer één per meter. Let er bovendien op dat de banen kunstgras met de vleug in dezelfde richting worden gelegd om een kleurverschil tegen te gaan. Het gras kan op maat gesneden worden.

De voordelen van het kunstgras zijn onder andere dat u het niet hoeft te maaien, onkruid wieden is verleden tijd, en uw tuin is groen in elk seizoen: zelfs in tijden van extreme droogte. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • €19,00 /m2

Op maat gesneden

Gratis bezorgd!

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd
cm x 400 cm breed
  • Oppervlakte
  • Totaalprijs

Uw selectie

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd