Kunstgras Panama 200cm breed

  • €17,00 /m2

Kunstgras eigenschappen
Waterdoorlaatbaarheid
60 liter per minuut per m²
Poolgewicht
925 gr/m²
Poolmateriaal
PE mono / PP gekruld
Totaal gewicht
1.820 gr/m²
Backing
Latex
Poolhoogte
22 mm
Kleur
Mix van licht en donker groen + bruine rootzone
Toepassingen
Tuin, Landscape, Terras
Breedte
200 cm
Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Kunstgras Panama 200cm breed

Zoals de naam al doet verklappen lijkt dit grastapijt veel op het gras uit Panama. Het is onderscheidend door de bruine rootzone, en een vezel in de vorm van diamant. Daarnaast is het gras zeer veerkrachtig zodat uw gras mooi overeind blijft staan na gebruik. Doordat er een waterdoorlaatbaarheid van 60 liter per minuut per m2 wordt behaald, wordt het gras niet zompig en voelt het altijd stevig aan. Daarnaast blijft de bodem verzadigd, waardoor er direct weer groen geplant kan worden na de afschaffing van het Panama kunstgras.

De kind- en diervriendelijkheid kan gewaarborgd worden, en met een poolhoogte van 22mm is het uitermate geschikt om in te spelen. Het poolmateriaal bestaat uit PE mono / PP gekruld, en is UV-resistent, waardoor het zijn mooie groene kleur behoudt door de jaren heen. Daarnaast bieden wij u een garantie van maar liefst zeven jaar aan!

Het kunstgras is gemakkelijk zelf te leggen. Om het geheel mooi af te werken kunt u opsluitbanden gebruiken, zodat het kunstgras niet verschuift nadat het gelegd is. Voor extra stabiliteit en een betere drukverdeling kunt u er een stabiliteitsdoek onder leggen. Tegen het opwaaien is het gebruik van kunstgrashaken een oplossing: ga hierbij uit van ongeveer één per meter. Let er bovendien op dat de banen kunstgras met de vleug in dezelfde richting worden gelegd om een kleurverschil tegen te gaan. Het gras kan op maat gesneden worden.

De voordelen van het kunstgras zijn onder andere dat u het niet hoeft te maaien, onkruid wieden is verleden tijd, en uw tuin is groen in elk seizoen: zelfs in tijden van extreme droogte. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • €17,00 /m2

Op maat gesneden

Gratis bezorgd!

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd
cm x 200 cm breed
  • Oppervlakte
  • Totaalprijs

Uw selectie

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd