Belvy Twister

  • €12,00 /m2

De Belvy Twister is onbetwist een van onze mooiste karpetten met gesneden pool, en komt van goede huize met zijn duurzame karakter. De kleuren uit deze collectie zijn zacht en modern, en daardoor volledig tijdloos. Het tapijt biedt meer comfort dan "onze" Spider, en is dan ook iets duurder. De toepassingen van deze Twister zijn wederom eindeloos: van woonkamer tot kinderkamer, van trap tot hal, van vloerkleed tot volledig tapijt. Zo kunt u een algeheel thema doorvoeren in uw huis, een ware lust voor het oog.

Het tapijt is gemaakt van antistatisch polypropyleen, en kan in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt. Het tapijt werkt geluiddempend, en is zeer slijtvast. Ook is het karpet slipbestendig waardoor u niet uitglijdt. Met een poolhoogte van 6mm is het tapijt ideaal voor zowel kinderen om op te spelen, als alledaags gebruik, omdat er vrijwel niets achter blijft op het tapijt. Het behoudt echter wel zijn zachtheid en warmte zoals u dat van een kwalitatief tapijt gewend bent.

Voor het leggen van dit tapijt adviseren wij u een ondertapijt nemen, zodat het gehele tapijt egaal ligt en er geen hoogteverschillen ontstaan. Daarnaast geeft het meer comfort, een langere levensduur, isolatie en geluidsdemping. We leveren de verschillende ondertapijten gratis bij het karpet naar keuze indien u deze aanvraagt.

We leveren dit tapijt in tien verschillende kleuren! Zo kunt u de kleur kiezen die het beste aansluit op uw interieur, zonder dat u de perfect kleur misloopt. De Twister kan bijgesneden worden voor uw gemak zodat alles goed past in de kamer – of op de trap – naar keuze. Indien u twijfelt over welke kleur of bekleding het beste aansluit op uw interieur raden we u aan om gebruik te maken van onze sampleservice, waarbij we u gratis een sample van de gekozen tapijten toesturen zodat u in alle rust kunt twisten over het juiste karpet.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Eigenschappen
Leverancier
Belvy
Belvy
Structuur
Gesneden pool
Poolmateriaal
Synthetisch
Totaalgewicht
1900 gr/m²
Poolhoogte
6,0 mm
Breedte
400 cm
Gebruik
Normaal woongebruik
Geschikt
Woonkamer | Kinderkamer | Logeerkamer | Studeerkamer | Trap
Antistatisch
Ja
Vloerverwarming
Ja
Zwenkwielen
Nee
Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
maak uw keuze

Belvy Twister

  • €12,00 /m2

meter
meter
meter
meter
treden

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd
Uw bestelling wordt op maat gemaakt en wij proberen deze binnen 10 werkdagen bij u te leveren
Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen bezorgd

Uw selectie

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd
Uw bestelling wordt op maat gemaakt en wij proberen deze binnen 10 werkdagen bij u te leveren
Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen bezorgd