Gelasta Twist

  • €16,00 /m2

De Twist is een duurzaam tapijt, dat gemaakt is van polypropyleen garens, en kan een leven lang mee. Het is

geschikt voor normaal woongebruik zoals woonkamers, keuken, kinder- en hobbykamers, en komt helemaal tot zijn recht door zijn gesneden pool. De naam Twist geeft aan dat de collectie gebaseerd is op de getwiste garen in meerdere excentrieke kleuren. Het is een mooi vol en zacht tapijt met een comfortabele uitstraling. Deze kwaliteit bevat zeer mooie basiskleuren als grijs, bruin en antraciet. De toepassing van de collectie is zelfs zo ingericht dat u naast het leggen van een tapijt, ook een prachtig afgewerkt vloerkleed op maat kunt bestellen in de kleuren.

Het tapijt is gemaakt van antistatisch materiaal, en kan in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt. Het tapijt is zeer slijtvast. Ook is het karpet slipbestendig waardoor u niet uitglijdt. Met een poolhoogte van 10,5mm is het tapijt ideaal voor zowel kinderen om op te spelen, als alledaags gebruik, omdat er vrijwel niets achter blijft op het tapijt. Maar behoudt het zijn zachtheid en warmte zoals u dat van een kwalitatief tapijt gewend bent.

Voor het leggen van dit tapijt adviseren wij u een ondertapijt nemen, zodat het gehele tapijt egaal ligt en er geen hoogteverschillen ontstaan. Daarnaast geeft het meer comfort, een langere levensduur, isolatie en geluidsdemping. We leveren de verschillende ondertapijten gratis bij het karpet naar keuze indien u deze aanvraagt.

We leveren dit tapijt in tien zachte en moderne kleuren! Zo kunt u de kleur kiezen die het beste aansluit op uw interieur. De Twist kan bijgesneden worden voor uw gemak zodat alles goed past in de kamer naar keuze. Indien u twijfelt over welke kleur of bekleding het beste aansluit op uw interieur raden we u aan om gebruik te maken van onze sampleservice, waarbij we u gratis een sample van de gekozen tapijten toesturen zodat u in alle rust een keuze kunt maken.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Eigenschappen
Leverancier
Gelasta
Gelasta
Structuur
Gesneden pool
Poolmateriaal
Synthetisch
Totaalgewicht
2.195 gr/m²
Poolhoogte
10,5 mm
Breedte
400 cm
Gebruik
Normaal woongebruik
Geschikt
Woonkamer | Slaapkamer | Kinderkamer | Logeerkamer | Hobbykamer
Antistatisch
Ja
Vloerverwarming
Ja
Zwenkwielen
Nee
Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
maak uw keuze

Gelasta Twist

  • €16,00 /m2

meter
meter
meter
meter
treden

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd
Uw bestelling wordt op maat gemaakt en wij proberen deze binnen 10 werkdagen bij u te leveren
Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen bezorgd

Uw selectie

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd
Uw bestelling wordt op maat gemaakt en wij proberen deze binnen 10 werkdagen bij u te leveren
Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen bezorgd