Interfloor Adcoclass

  • €12,00 /m2

De Adcoclass is een uitstekende keuze wanneer kwaliteit en prijs een belangrijke rol spelen. Het is de beste dylour naaldvilt op de Nederlandse markt, wat komt door zijn poolgewicht en zijn hogere vernaalding (dylour). Omdat het tapijt daarnaast gemaakt is van polypropyleen garens is het zeer duurzaam, en gaat het een leven lang mee! Het voordeel van de Adcoclass is dat het in het gehele huis toegepast kan worden; van de woonkamer tot de kinderkamer, en van de gang tot aan de trap. Zo kunt u een thema doorvoeren in het huis, een ware lust voor het oog!

Het tapijt is gemaakt van antistatisch materiaal, en kan in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt. Het tapijt werkt geluiddempend, en is zeer slijtvast, met als finishing touch dat het ook nog eens bleekmiddelbestendig is! Ook is het karpet slipbestendig waardoor u niet uitglijdt. Met een poolhoogte van 4,5mm is het tapijt ideaal voor zowel kinderen om op te spelen, als alledaags gebruik, omdat er vrijwel niets achter blijft op het tapijt. Maar behoudt het zijn zachtheid en warmte zoals u dat van een kwalitatief tapijt gewend bent.

Voor het leggen van dit tapijt adviseren wij u een ondertapijt nemen, zodat het gehele tapijt egaal ligt en er geen hoogteverschillen ontstaan. Daarnaast geeft het meer comfort, een langere levensduur, isolatie en geluidsdemping. We leveren de verschillende ondertapijten gratis bij het karpet naar keuze indien u deze aanvraagt.

We leveren dit tapijt in tien fraaie commerciële kleuren! Zo kunt u de kleur kiezen die het beste aansluit op uw interieur.  De Adcoclass kan bijgesneden worden voor uw gemak zodat alles goed past in de kamer – of op de trap – naar keuze. Indien u twijfelt over welke kleur of bekleding het beste aansluit op uw interieur raden we u aan om gebruik te maken van onze sampleservice, waarbij we u gratis een sample van de gekozen tapijten toesturen zodat u in alle rust een keuze kunt maken.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Eigenschappen
Leverancier
Interfloor
Interfloor
Structuur
Lussen pool
Poolmateriaal
Synthetisch
Totaalgewicht
1200 gr/m²
Poolhoogte
4,5 mm
Breedte
400 cm
Gebruik
Zwaar woongebruik | Normaal project gebruik
Geschikt
Woonkamer | Gang/Hal | Trap | Slaapkamer | Kinderkamer | Logeerkamer | Hobbykamer | Studeerkamer | Werkkamer
Antistatisch
Ja
Vloerverwarming
Ja
Zwenkwielen
Ja
Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
maak uw keuze

Interfloor Adcoclass

  • €12,00 /m2

meter
meter
meter
meter
treden

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd
Uw bestelling wordt op maat gemaakt en wij proberen deze binnen 10 werkdagen bij u te leveren
Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen bezorgd

Uw selectie

Indicatie Levering

Uw bestelling wordt, na betaling, binnen 3 werkdagen geleverd
Uw bestelling wordt op maat gemaakt en wij proberen deze binnen 10 werkdagen bij u te leveren
Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen bezorgd