Kunstgras

Totaal 5 producten die voldoen aan uw criteria:
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Kunstgras online kopen

Kunstgras is dé trend van de afgelopen tijd, het kleed bijvoorbeeld de tuin af, zonder dat u elke maand weer urenlang loopt te snoeien en maaien zoals dat in een gewone tuin verwacht wordt. Doordat alle aangeboden grassen zeer duurzaam zijn, geniet u meerdere jaren van het geleverde product, waardoor het niet alleen tijd bespaart maar ook geld! Daarnaast is het kunstgras zeer kindvriendelijk waardoor uw kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen en leren zonder groene vlekken in de kleding.


Kunstgras kan daarnaast gebruikt worden om uw balkon op te fleuren of juist in de mannensporthoek om het helemaal af te kleden. We leveren diverse soorten kunstgras afhankelijk van de doeleinden, van een geliger gras tot een prachtig groen kunstgras. Het gebruik van kunstgras is eindeloos, en als u het kunt bedenken, kunnen wij het leveren in de juiste afmetingen, helemaal tot aan de deur! 


Kunstgras goedkoop en kwalitatief hoogwaardig grastapijt

Vanuit het bedrijf achter www.sneltapijt.nl geloven wij dat de klant koning is. Mede hierdoor bieden wij kunstgras aan voor de laagst mogelijke prijs door kunstgras direct in te kopen vanuit de fabriek. Hierdoor hebben wij vrijwel geen aanbiedingen op de website omdat de aanbieding de vaste prijs betreft! Alle grastapijten zijn dan ook gegarandeerd van de laagste prijs voorzien zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de prijs.


Kunstgras leggen

Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen met behulp van opsluitbanden – om ervoor te zorgen dat het gras netjes blijft liggen – , kunstgrashaken – tegen opwaaien – , en een stabiliteitsdoek – zodat het gras perfect recht ligt. Indien dit alles nietszeggend is, kunt u ook onze online dienst gebruiken om het te laten leggen wanneer dit u uitkomt. Wél zo handig! We komen dan bij u langs en bespreken met u de mogelijkheden, en de manier waarop het grastapijt aangelegd moet worden. We leveren daarbij ook alle benodigdheden voor het leggen, zodat u daar niet bij stil hoeft te staan.


Kunstgras uit Genemuiden

De meeste kunstgrassen die wij aanbieden komen rechtstreeks uit de tapijthoofdstad Genemuiden. De gerenommeerde bedrijven die daar staan doen al jaren graag zaken met het bedrijf, en leveren snel aan u als de consument; direct via www.sneltapijt.nl ! Gegarandeerd de beste kwaliteit dus! Alle grassen zijn uitgebreid getest en onderzocht, waardoor wij u daarnaast kunnen garanderen dat alle kunstgrassen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Alle grastapijten zijn zeer duurzaam, waardoor ze jarenlang mee gaan; daarnaast hebben vele kwaliteiten een kleine ecologische voetafdruk, perfect voor de milieubewuste consument.


Daarnaast hebben de grastapijten eigenschappen als een grote waterdoorlaatbaarheid, UV-resistentie, en kind- en diervriendelijkheid. Perfect voor iedere tuin en aangelegenheid!


Kunstgras gebruiken voor balkon

Omdat wij met kunstgrassen werken die ter plekke bijgesneden kunnen worden, en met de juiste zeilen op iedere ondergrond passen, passen de grastapijten ook perfect thuis op uw balkon. U kunt kiezen voor een heerlijk zacht kunstgras, of een levensecht kunstgras voor bovenop uw balkonnetje, zodat u met minimale moeite, een maximaal afgewerkt balkon heeft. Ook voor de mannensporthoek, of de klassieke tuin bieden we grastapijten in alle soorten en maten. Schroom niet om een kijkje te nemen op onze webshop, wie weet zit er iets tussen wat perfect aansluit op uw wensen.