Vloerkleden

Totaal 20 producten die voldoen aan uw criteria:
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 20

Vloerkleden zijn uitermate geschikt om een woonkamer nét die extra touch te geven die het nodig heeft. Het zet een stempel op uw interieur, en brengt alles samen. Of het nu om een groot of een klein exemplaar gaat, u kúnt niet mis gaan. In de winter kan uw laminaat bijvoorbeeld nog wel eens koud aanvoelen, een heerlijk hoogpolig vloerkleed is hier de oplossing: heerlijk zacht, en lekker warm.

Mocht u niet zeker zijn welk kleed het beste in uw interieur past? We attenderen u graag op onze sampleservice; we sturen u enkele samples van de beoogde vloerkleden, en u kunt op uw gemak de leukste uitzoeken. Mochten de standaard maten niet voldoen of wilt u de afwerkrand anders willen dan kunt u op onze site een vloerkleed op maar bestellen. U kiest de gewenste kleur, de gewenste afmetingen en tenslotte de manier van de afwerking. U creëert hiermee een uniek vloerkleed die geen enkele Nederlander op de vloer heeft liggen.

Wilt u liever eerst de mogelijkheden met ons bespreken, neem dan contact met ons op zodat we u het best passende advies kunnen geven. Dit kan variëren tot de grootte van het tapijt, tot de kleur en vorm ervan. Twijfel niet, want u verdiend het beste vloerkleed dat er is!