Vloerkleden

Totaal 4 producten die voldoen aan uw criteria:
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Online vloerkleden kopen

Op Sneltapijt.nl vindt u een grote verscheidenheid aan vloerkleden (ook wel karpetten genoemd) die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Doordat elk kleed direct in wordt gekocht bij de fabriek worden de kosten zo veel mogelijk gedrukt en kunnen we zeggen dat we de goedkoopste zijn. Alle onze vloerkleden zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Weet u niet precies wat u zoekt? We leveren gratis proefmonsters van elk kleed dat we aanbieden, zo kunt u rustig bedenken welk tapijt uw interieur het beste naar voren laat komen!

Vloerkleden zijn daarnaast uitermate geschikt om een woonkamer nét die extra ‘touch’ te geven die het nodig heeft. Het zet een stempel op uw interieur en brengt alles samen. Of het nu om een groot of een klein exemplaar gaat. In de winter kan uw harde vloer (laminaat, pvc, vloertegels, etc.) bijvoorbeeld nog wel eens koud aanvoelen, een heerlijk hoogpolig vloerkleed is hier de oplossing: heerlijk zacht, en lekker warm. 


Een rechthoekig of rond karpet op maat gesneden

Bij www.sneltapijt.nl zijn wij er van overtuigd dat een ieder het perfecte vloerkleed verdiend. Mede hierdoor leveren wij ieder vloerkleed dat u op onze website aantreft in alle vormen en maten. Dit kan variëren tot de grootte van het tapijt, tot de kleur en vorm ervan. Zo leveren wij ronde karpetten, vierkante karpetten, rechthoekige karpetten maar ook andere vormen naar wens. Daarnaast leveren we het kleed rechtstreeks tot aan de deur, zo snel mogelijk! Naast het bijsnijden kunt u ook kiezen voor de afwerking die u wenst, hierbij kunt u denken aan een afwerking met kunstleer, katoen, suède of voor een volumekarpet. Zo kunt u volledig uw eigen draai geven aan een vloerkleed.


Goedkope vloerkleden kopen

Omdat wij vinden dat de klant koning is, bieden wij alleen de hoogste kwaliteit aan vloerkleden aan, voor de laagste prijs! Doordat wij alle vloerkleden rechtstreeks vanuit de fabriek inkopen, kunnen wij u de laagste prijs garanderen. U kunt daarnaast op maat gesneden vloerkleden bestellen, en aanpassen in de tab ‘Tapijt, Maatkleed & Trap’.


Vloerkleed zwart, wit, blauw, rood en vele andere kleuren

We leveren alle vloerkleden in een grote verscheidenheid aan kleuren; waarbij geen enkele kleur te gek is. Zoals gezien leveren we kleuren van wit tot zwart en zelfs tot roze en Multi gekleurde kleden. Deze zijn toepasbaar in de woonkamer, de slaapkamer, de babykamer en zelfs de keuken. Dat is wat onze drive achter www.sneltapijt.nl is, prachtige tapijten aanleveren in iedere vorm, maat en kleur voor elke aangelegenheid, om zo voor iedereen het perfecte kleed te creëren! 


Hoog- en laagpolige karpetten online kopen

Alsof de grote hoeveelheid aan keuze nog niet genoeg is, bieden wij daarnaast ook nog eens hoogpolig- en laagpolige vloerkleden aan! Deze zijn respectievelijk zacht & warm, en zeer slijtvast en functioneel. Deze kleden zijn wederom van de hoogste kwaliteit, en zeer duurzaam. Ze gaan jarenlang mee zonder enige gebruikerssporen, waardoor u maximaal kunt genieten van uw vloerkleed. 


Antislip mat en aanverwante diensten

Omdat de meeste vloerkleden aangeschaft worden om een ruimte aangenamer en warmer te maken, vervullen ze meestal deze dienst bovenop een harde en gladde vloer. De kleden gaan dikwijls schuiven op deze vloeren, wat voor de nodige irritatie kan zorgen. Om dit tegen te gaan bieden wij kwalitatief hoogwaardige antislip matten aan, die er voor zorgen dat uw vloerkleed op de beoogde plaats blijft liggen. Ze zijn in diverse maten beschikbaar, let wel dat de antislip mat niet even groot hoeft te zijn als het aangeschafte vloerkleed. Bij voorkeur zelfs een iets kleinere mat, waardoor het niet zichtbaar is onder de rug, maar wel voldoende ondersteuning biedt zodat er geen verplaatsing is.


Deze antislip mat kan aan worden geschaft naast de gewone vloerkleden, en wordt eenvoudig meegeleverd met uw vloerkleed. 


Mocht u niet zeker zijn welk kleed het beste in uw interieur past? We attenderen u graag op onze sampleservice; we sturen u enkele samples van de beoogde vloerkleden, en u kun