Tapijttegels

Totaal 1 producten die voldoen aan uw criteria:
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Tapijttegels online kopen

Wanneer kamerbreed niet mogelijk is dan loont het om tapijttegels te nemen. De tegel is de ideale manier om zelf eenvoudig en makkelijk zachte vloerbedekking te leggen en om eindeloos te combineren en zo uw eigen ontwerp te creëren. 

Alle tegels komen uit hooggewaardeerde Nederlandse fabrieken en zijn dus gegarandeerd van de beste kwaliteit. Mocht er onverhoopt tóch een gaatje in een van de tegels komen, hoeft u niet het hele tapijt te vervangen; één tegel voldoet: dat scheelt flink in de portemonnee op den duur.

Tapijttegels zelf leggen of professioneel laten leggen

Onze tapijttegels zijn zeer duurzaam en hebben eigenschappen als snijvastheid en bestendigheid tegen zwenkwielen, waardoor vele soorten ook geschikt zijn voor intensief gebruik; de zogenaamde project tegels. Vanuit onze online omgeving kunt u een stoffeerder inplannen die de tapijttegels legt voor u. Hierbij bent u volledig koning, aangezien u precies aan kunt geven hoe u de patronen gelegd wilt hebben. Omdat de tegels eenvoudig te verleggen zijn, kunt u zelfs na het leggen van de tegels een ander patroon maken, of juist de ene tegel met het gaatje verplaatsen naar de donkere hoek. We leggen de tegels met exclusieve precisie waardoor u zo lang mogelijk plezier heeft van uw vloerbedekking.

Tapijttegels aanbiedingen online

Vanuit het bedrijf achter www.sneltapijt.nl geloven wij dat de klant koning is. Mede hierdoor bieden wij tapijttegels aan voor de laagst mogelijke prijs door de tegels direct in te kopen vanuit de fabriek. Hierdoor hebben wij vrijwel geen aanbiedingen op de website omdat de aanbieding de vaste prijs betreft! 

Tapijttegels bijsnijden

Omdat iedere ruimte zijn onregelmatigheden heeft, bieden wij u ook nog eens een service waarbij wij de tegels op maat snijden zodat ze perfect passen in de ruimte naar keuze. Indien u heeft gekozen voor het leggen van de tapijttegels door onze stoffeerder wordt er op locatie gekeken naar dergelijke heikele punten. Volgens worden de tegels ter plekke bijgesneden voor uw gemak. 

Vloerbedekking tegels

Omdat gehele tapijten niet altijd handig te gebruiken zijn loont het in sommige gevallen om tapijttegels te nemen. U kunt op een ideale manier eenvoudig combineren tot een uniek design. Daarnaast zijn de tegels eenvoudig te verleggen indien u een nieuw patroon wilt leggen. Daarom loont het om tapijttegels te zien als een goede vervanging van traditionele vloerbedekking, met sterke eigenschappen waardoor ze ook perfect te gebruiken zijn als vervanging van projecttapijt.

Vinyl tegels versus tapijttegels

Tegenwoordig worden vinyl tegels vaker aangeschaft dan tapijttegels, voor bijvoorbeeld een robuuste look; hierbij gaat echter de warmte en zachtheid volledig verloren. De oplossing hiervoor is het nemen van tapijttegels als onze Tegel Robuust; deze combineert de populaire eigenschappen van tapijttegels, met een robuuste uitstraling zoals bereikt wordt bij het nemen van bijvoorbeeld betonnen tegels! Daarnaast zijn de tegels dusdanig duurzaam en resistent jegens reinigingsmiddelen, dat de voordelen van tapijttegels eindeloos zijn!