Interfloor Modena

  • €19,00 /m2

Karakteriserend voor de Modena is zijn fraaie en subtiele geweven karakter. Door het rechtlijnige effect, in combinatie met fraaie Ton-Sur-Ton

kleuren ontstaat een levendige, moderne en eigentijdse vloer die door zijn compactheid zeer makkelijk te onderhouden is. Door zijn samenstelling uit polyamidevezels kan dit zelfs met agressieve huishoudmiddelen als chloor; het is tegen alles bestand. We leveren de rustieke collectie als vloerbedekking en als trapbekleding.

Het tapijt is gemaakt van antistatisch materiaal, en kan in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt. Het karpet is slipbestendig waardoor u niet uitglijdt. Met een poolhoogte van 4,0mm is het tapijt ideaal voor zowel kinderen om op te spelen, als alledaags gebruik, omdat er vrijwel niets achter blijft in deze lussenpool. Het tapijt is bovendien geluiddempend, waardoor het de sfeer terug brengt in iedere ruimte!

Voor het leggen van dit tapijt adviseren wij u een ondertapijt nemen, zodat het gehele tapijt egaal ligt en er geen hoogteverschillen ontstaan. Daarnaast geeft het meer comfort, een langere levensduur, isolatie en geluidsdemping. We leveren de verschillende ondertapijten gratis bij het karpet naar keuze indien u deze aanvraagt.

We leveren dit tapijt in zestien fleurige kleuren. Zo kunt u de kleur kiezen die het beste aansluit op uw interieur. De Sophie kan bijgesneden worden voor uw gemak zodat alles goed past in de kamer – of op de trap – naar keuze. Indien u twijfelt over welke kleur of bekleding het beste aansluit op uw interieur raden we u aan om gebruik te maken van onze sampleservice, waarbij we u gratis een sample van de gekozen tapijten toesturen zodat u in alle rust een keuze kunt maken.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Eigenschappen
Leverancier
Interfloor
Interfloor
Structuur
Lussen pool
Poolmateriaal
Synthetisch
Totaalgewicht
1.580 gr/m²
Poolhoogte
4,0 mm
Breedte
400 cm
Gebruik
Licht woongebruik
Geschikt
Woonkamer | Gang/Hal | Trap | Slaapkamer | Kinderkamer | Logeerkamer
Antistatisch
Ja
Vloerverwarming
Ja
Zwenkwielen
Nee
Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
maak uw keuze

Interfloor Modena

  • €19,00 /m2

meter
meter
meter
meter
treden

Indicatie Levering

Uw selectie

Indicatie Levering